Неделя, 27 Септември 2020

slide1

История и мисия

Уважаеми клиенти и партньори,

Ние винаги сме се стремели да бъдем производител, който държи да предлага на своите клиенти качествени, вкусни и същевременно иновативни колбаси:

 • През 2004 г. ние създадохме първия уникален телешки специалитет „Одесос”
 • През 2005 г. създадохме първите месни продукти с ниско съдържание на мазнини до 3%
 • През 2009 г. създадохме първите месни биопродукти на българския пазар
 • През 2010 г. ние бяхме първата фирма, произвела колбаси по стандарта „Стара Планина”

Оставаме верни на високите стандарти, които сами си поставяме, защото знаем, че качеството на продуктите ни е нашата най-добра защита и клиентите ни оценяват всичките ни усилия. Именно заради вас ние продължаваме да предлагаме вкусни, качествени и проверени колбаси.

Искрено Ваш,
инж. Йордан Вачев
Управител на фирма
„Лалов и Вачев” ЕООД

„Лалов и Вачев“ ЕООД – история и постижения  

 • Приемник на създадената през 1991г. фирма „Цветко Лалов“, която започва месопреработвателна дейност през 1992 г.
 • Разполага с модерна производствена база във Враца, с площ от 14 000 кв.
 • Понастоящем "Лалов и Вачев" ЕООД е една от най-големите месопреработвателни компании в България
 • Въведена е система HACCP; IFS6
 • Осъществява се стриктен контрол върху произхода на суровините
 • Вкусът, безопасността и качеството на продуктите са гарантирани
 • Фирмата има развита дистрибуция и собствени търговски представителства във Враца, София, Варна, Пловдив, Велико Търново и регионите
 • От юни 2008 г. „Лалов и Вачев“ е първата българска месопреработвателна компания със сертификат за произодство на биопродукти съгласно европейското законодателство
 • „Майстор Цветко“, ”Одесос” и „Народна трапеза“ са запазени марки на компанията, които тя успешно развива

Zavod

Компанията

„Лалов и Вачев” ЕООД започва дейност по месопреработване през 1992 г. и през всичките тези години основната ни дейност е производство и търговия на месни продукти. Компанията ни е създадена и съществува с основна цел да задоволи търсенето на здравословни и вкусни месни продукти на българския пазар.

Продуктите

Ние вярваме, че добрата храна подобрява качеството на живот и може да помогне на хората да се чувстват щастливи. Считаме, че нашата мисия е да предлагаме само най-добрите месни продукти. Произведените и предлаганите от нас продукти са здравословни и технологично изпитани, с превъзходни вкусови качества. Производственият процес е основан върху добрите и доказани във времето български традиционни технологии.

Екипът

Хората са без съмнение част от капитала на фирмата. В тяхното обучение и професионално развитие се инвестира много. Постоянна фирмена политика е привличането и задържането само на най-добрите и доказани професионалисти в сферата на производство на колбаси и деликатеси.

Фабриката

Фабриката на „Лалов и Вачев" ЕООД e разположена върху 14 000 кв.м площ. Тя е проектирана и изградена без компромиси и отговаря на всички съвременни и бъдещи изисквания. Сертифицирана е по IFS6.

Бизнес партньори

Ние вярваме, че в съвременния свят успехът е резултат от общите усилия на много хора. Всеки бизнес е свързан с други. С „Лалов и Вачев“ ЕООД работят стотици хора и фирми, на които компанията разчита, за да могат нейните продукти да бъдат винаги най-добрите и да достигнат до всеки един клиент. Ние гледаме на търговските си партньори като на съюзници в името на основната цел - производството и разпространението на най-добрите месни продукти.

Екология

Екологичното мислене е част от съвременния подход в производството на храни. В „Лалов и Вачев“ ЕООД също е възприето кредото да не се уврежда околната среда и да участваме в запазването на планета Земя такава каквато е за бъдещите поколения. Не случайно ние сме първата фирма в България защитила сертификат и произвеждаща храни по критериите за биологично земеделие.

Бъдещето

Решени сме да продължим разработката и създаването на най-добрите месни хранителни продукти. Наша основна цел ще продължи да бъде създаването на здравословни и вкусни продукти.